Patries' krabschuitjes
Ingredienten: (4 pers.):
100 gr krabvlees uit blik
100 gr verkruimelde surimi
50 gr coctailsaus
1 eetlepel gehakte koriander
druppeltjes citroen (naar smaak)
peper en zout
gesnipperde bieslook
schijfje citroen
kroepoek
Bereiding:
Vermeng het krabvlees (uitgelekt) met de surimi, de coctailsaus en de koriander. Breng op smaak met wat citroensap, peper en zout. Zet vervolgens koel weg tot het tijd is voor het aperitief. Schep het mengsel dan in grote kroepoekschelpen, werkhet af met wat bieslook en een schijfje citroen - vervolgens opdienen. Smakelijk.
Receptnummer: 12769 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept