Nieuws   Zoeken 

Eieren uit minsk van Yvonne
Ingredienten: (5 pers.):
10 hard gekookte eieren
75 gram zachte boter
1 eetl.mayonaise
2 eetl. creme fraise
3 eetl.fijngehakte dille (event. diepvries)
1 eetl. fijngehakte peterselie
zout en versgemalen peper
4 eetl. paneermeel
3 eetl. geraspte kaas (naar keuze)
ansjovisfilets gehalveerd
2 theel. paprikapoeder
Bereiding:
De eieren in de lengte doorsnijden en de eierdooiers verwijderen. Eidooiers met boter, mayonaise,creme fraise kruiden en paprikapoeder mengen. Vervolgens de 4 eiwithelften fijnsnijden en ook door het eigeelmengsel roeren. Met dit mengsel de overige 14 eiwithelften vullen. De oven op 180 graden (hetelucht) verwarmen. Paneermeel en kaas mengen, de ansjovisfliets gekruist (2 helften) op de eieren leggen en het kaasmengsel op de eieren strooien. Ca. 10 min. In de oven. Warm serveren.
Receptnummer: 12874 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit lijkt het zoveelste gevulde eieren recept, maar warme gevulde eieren ben ik nog niet tegengekomen.
Het is een Russchisch recept, heel verrassend! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept