Willem's ultieme roti
Ingredienten: (3 pers.):
1,5 kg kippen vleugels
1 blikje tomatenpuree
4 į 5 grote aardappels
½ pond sperziebonen
1 rode paprika
½ bakje champignons
2 bouillonblokjes
1 scheut sweet chilli souse (niet te zuinig)
1 mespunt Cheyenne peper
2 tl komijn
2 teentjes knoflook
2 laurierblaadjes
1 kopje bouillon
Bereiding:
De kippen poten afspoelen en met de twee bouillonblokjes aan de kook brengen ± 10min. De aardappels ( in niet te kleine blokjes), paprika ( in reepjes), champignons (grote in vieren kleine door de helft), sperziebonen (heel houden) in de braadpan met een scheut olie en de rest van de ingrediėnten, kippenvleugels en een kopje van de bouillon aan de kook brengen deksel er op en ± een half uur laten pruttelen op een laag pitje. Serveren met de roti pannenkoek, rijst of ook heel lekker vers turksbrood je weet wel zo“n platte.


Receptnummer: 1295 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 90 min. | Meer recepten van: Willem Ruiter
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept