Nieuws   Zoeken 

Anna's amandelbiscotti met chocola
Ingredienten: (12 pers.):
200 gr suiker
300 gr zelfrijzend bakmeel
3 eieren
zakje vanillesuiker
flinke hand geschaafde amandelen
mespuntje zout
1.5 reep chocolade
Bereiding:
Meng de suiker, de vanillesuiker en de eieren door elkaar. Doe daar de amandelen, het zelfrijzend bakmeel en het zout bij, en kneed het tot een plakkerig deeg. Vorm een langwerpige koek, en bak deze op bakpapier ca. 30 minuten op 180 graden. Laat afkoelen en snijd in diagonale plakken. Smelt de chocola au bain marie in een wijde pan, en doop de biscotti er met één kant in. Even in de koelkast om hard te worden. En klaar!.

aanvulling: Trouwens, helemaal vergeten: de amandelen moet je wel eerst even roosteren in een droge koekenpan!
Receptnummer: 12980 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept