Nieuws   Zoeken 

Katja's tonijnsperziebonenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 grote pot sperziebonen
2 blikjes (klein) tonijn
4 gekookte aardappels
4 eetl. olie
2 eetl. azijn
zout
peper
2 tenen knoflook
2 theel. mosterd
1 eetl. suiker
ovenschaal
Bereiding:
Snijd de aardappels in plakjes of blokjes. Maak een mengsel van de olie, azijn, zout, peper, knoflook (geperst), mosterd en suiker. Maak de tonijn los met een vork. Leg de aardappelschijfjes/blokjes op de bodem van ovenschaal. Sperziebonen laten uitlekken en bovenop de aardappels leggen. Tonijn over de sperziebonen verspreiden en daaroverheen het oliemengsel sprenkelen. Zet de schaal 20 minuten in de oven (150 gr). Eet smakelijk!
Receptnummer: 13016 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Deze ovenschotel kun je ook heel goed koud eten. Gewoon het zelfde recept volgen maar dan de oven weglaten. mmmjammmie! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept