Josien's romig snelklaar vispannetje
Ingredienten: (2 pers.):
400 gram tongfilet of tilapifilet
1 zakje mix voor roomsaus
200 ml. melk
1 tl provencaalse kruiden
1 tl mosterd
beetje verse of diepvries dille
peper en zout
Bereiding:
Snijd de vis in hapklare brokken en droog ze met keukenpapier.
Doe de rest van de ingredienten in een pannetje en breng aan de kook, terwijl je blijft roeren. Als de saus kookt voeg je de vis toe en laat alles op een laag pitje nog 5-7 min garen (afhankelijk van de dikte van de vis). Schep halverwege voorzichtig 1x om. Strooi er vlak voor het serveren de fijngesneden dille over.
Receptnummer: 1334 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Josien van Dishoeck
Opmerking:
Heerlijk romig en zacht van smaak. Kan ook met kabeljauw of koolvis.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept