Nieuws   Zoeken 

Vanessa's italiaanse ciabatta-lunch
Ingredienten: (2 pers.):
1 afbak ciabatta (AH)
rucola-sla
1 rode ui
1 rode paprika
handvol champignons
2 knoflookteentjes
olijfolie
citroensap
balsamico-azijn
gedroogde oregano + basilicum
padano-kaas
pijnboompitten
peper
zout
Bereiding:
Bak de ciabatta in de oven. Snij de ui, de paprika en de champignons en roerbak dit in olijfolie in een pan. Voeg daarbij de peper, zout, oregano en basilim bij. Voor de dressing:. Meng een scheutje olijfolie, samen met een een scheutje balsamic-azijn. Voeg er een paar druppels citroensap bij. Pers hierbij de knoflookteentjes. Goed roeren!. Als het brood klaar is, snij het door de helft , zodat je vier helften krijgt. Besmeer ze allemaal met de dressing. Leg er wat sla op en de roergebakken groenten. Het is niet erg als er wat van het brood afvalt. Garneer het met de geroosterde pijnboompitten en wat plakjes padano-kaas. Nu heb je een heerlijke Mediterraanse lunch!.
Receptnummer: 13372 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Dit is een heerlijke lauwwarme zomerse lunch. Lekker met een wijntje!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept