Nieuws   Zoeken 

Ronny's carpaccio van gerookte zalm
Ingredienten: (4 pers.):
600 gr gerookte zalm (b.v: Schotse)
olijfolie
balsamico
citroensap
azijn
honing
zout en peper
witte fijne suiker
Bereiding:
Gewoon alle ingrediëntenvoor de vinegraitte bij elkaar en opkloppen en de gerookte filet ermee insmeren. Mmmmmhhh. Lekker fris en pittig. Heerlijk als voorgerecht. Lekker met vers zwart brood en minarine. Ook lekker als hapje met blini's of biscuitjes.
Receptnummer: 13419 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Gerookte zalmcarpaccio is niet alleen een must voor alle snobs en foodgeeks, maar ook voor alle zalm,- en visliefhebbers. Lekker, licht, smaakvol en fris tegelijk. Zeer lekker met een rucola of veldslaatje.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept