Nieuws   Zoeken 

Tam's provenciale stokbrood
Ingredienten: (2 pers.):
2 voorgebakken stokbroden
2 grote tomaten
1 grote ui
1 teentje knoflook
200 g gemengt gehakt
2 eieren
50 g geraspte gruyere
1 eetl.fijngehakte peterselie
zout
peper
bakboter
Bereiding:
Snijd de ui +tomaten in kleine stukjes en fruit ze in een beetje boter. Schep ze daarna uit de pan en doe ze in een schaal. Bak het gehakt in de rest van de boter en breng het naar eigen smaak met de knoflook peper en zout. Voeg de eieren ,kaas en peterselie toe en terwijl je blijft roeren voeg je de uien tomaten erbij. Houd het mengsel warm terwijl je de stokbroden klaar maakt zoals op de verpakking staat aangegeven. Snijd de warme stokbroden door midden(overlangs) en beleg ze met de vulling

aanvulling: eieren eerst klutsen in een schaaltje dan rauw toevoegen en mee bakken
Receptnummer: 13449 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
je kan ook kant en klare stokbroden even opwarmen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept