Nieuws   Zoeken 

Monica salade aardappel doperwten en tosti voor morgen
Ingredienten: (2 pers.):
4 aardappelen(klein)
2 theelepels italiaanse kruiden
2 eetlepels pesto
1 eetlepel balsamico azijn
4 eetlepels doperwten
1/4 stuk ham uit blik
boullion blokje
Bereiding:
Kook de aardappelen in e boulion ongv 12 a 15 minuten ze moeten nog stevig blijven. Doe in een afsluitbaar bakje de kruiden de pesto de ham en de doperwten. Voeg 1 lepel van het kook nat van de aardappels toe en roer een beetje los. Snij de aardappels in blokjes van 1 cm bij 1 cm. Hussel om en doe er dan de azijn over. Weer husselen en even afgesloten in de koelkast zodra de aardappels koud zijn. Heerlijk bij bijv vis.
Receptnummer: 13467 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
De volgende dag het restje op een boterham wat geraspte kaas er over en dat onder de grill of tosti ijzer. in vieren snijden chillie saus er over. mmmmmm
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept