Nieuws   Zoeken 

Nicolien's courget/gehakt schotel
Ingredienten: (4 pers.):
2 courgette
3 tomaten
1 paarse ui
350 gram gehakt
1 zakje geraspte kaas
400 gram risotto rijst
Bereiding:
Zet een grote pan met water op het vuur, wacht tot dit water langzaam begint te koken. Snij ondertussen de courgette door de helf(in de lengte). Hol deze met een theelepel uit. Nadat het water begint te koken leg je de courgette in het water. Rul het gehakt in een hapjes pan. Voeg daar de ui bij en het overgebeleven courgette, wat je uitgehold hebt. Op het laatst bak je de blokjes tomaat mee. Haal de courgette uit de pan (als ze zacht zijn, maar niet uit elkaar vallen! ! ) Leg deze in een overschaal en vul ze met de gehakt,ui,tomaat,courgette. Strooi op het laatst de kaas er over heen. De over moet voor verwarmd zijn op 225 graden. Zet de schaal in de oven. Maak onder tussen de risotto klaar (lees de achterkant van de verpakking). De courgette zijn klar als de kaas gesmolten is, want gaar waren ze al toen ze uit de pan kwamen!.
Receptnummer: 13766 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept