Nieuws   Zoeken 

Spaghetti van Janneke voor lanterna
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons biefstuk
5 eetl. gepureerde tomaten
pakje slagroom
cognac
Italiaanse kruiden
4 teentjes knoflook
handje fijn gesneden peterselie
spaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti a la dente (dus 2 min eerder uit het water halen, intussen biefstuk in reepjes snijden,afblussen met een eetl cognac,. Tomatensaus toevoegen en de room en dan de knoflook en de Italiaanse kruiden en de peterselie. KLAAR
Receptnummer: 13769 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Dit recept heb ik van de Italiaan, als ik daar ben, eet ik dit altijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept