Nieuws   Zoeken 

Lydia's Marokkaanse wortelsalade
Ingredienten: (6 pers.):
4 wortels in dunne plakjes
1/4 tl komijnpoeder
4 eetls vetvrije of vetarme vinaigrette met knoflook
2 eetls fijngehakte verse blaadjes koriander of een mix van verse koriander en verse peterselie
peper en zout
Bereiding:
Stoom of kook de wortels beetgaar in lichtgezouten water. Giet ze af, laat ze een paar minuten drogen en afkoelen en doe ze dan in een schaal.
Voeg komijnpoeder en fijngehakte kruiden toe., breng op smaak met peper en zout en zet de salade dan in de koelkast. Voeg eventueel nog wat peper of zout of komijnpoeder toe.
(19 Kcal/81 kJ)
Receptnummer: 13791 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: lydia
Opmerking:
Deze wortelsalade stond in het tijdschrift Joi de Vivre winter 2008-2009
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept