Nieuws   Zoeken 

Grietje's tropische kerrierijst
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. rijst
300 gr. gehakt
Honig mix voor kerriesaus
Blikje ananasstukjes
2 bananen in plakjes
Bereiding:
Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op het pak. Draai van het gehakt kleine balletjes. Verhit een klontje boter in een braadpan of wok en bak hierin de gehaktballetjes snel bruin. Voeg 0,5 liter koud water en de mix voor kerriesaus toe. Laat de saus onder af en toe roeren ca. 10 minuten zachtjes koken. Voeg op het laatst de ananas en de plakjes banaan toe. Serveer de saus over de rijst heen.
Receptnummer: 1386 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Grietje
Opmerking:
Om de saus wat dikker te maken kun je een beetje aardappelmeel toe.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept