Snelle tortelloni met paddestoelensaus
Ingredienten: (2 pers.):
pak verse tortelloni met kaas of andere gevulde pasta
olijfolie
2 bosuitjes
doosje paddestoelenmix (200 gram AH) of gemengde paddestoelen
1 teentje knoflook
zakje champignonsaus
1 eetlepel fijngesneden peterselie
parmezaanse kaas
Bereiding:
Bosuitjes schoonmaken en in plakjes snijden. Paddestoelen schoonvegen en onderkant steeltjes eraf halen. Grote paddestoelen in plakjes snijden.
Tortelloni in 6 minuten gaar koken in ruim water volgens gebruksaanwijzing. Bosui ca. 1 minuut bakken in de olijfolie. Grote plakjes paddestoel toevoegen en een minuut meebakken. Overige paddestoelen toevoegen, knoflook erboven uitpersen en alles nog een paar minuten bakken. Intussen zakje champignonsaus klaar maken. Pasta afgieten en vermengen met gebakken paddestoelenmix, champignonsaus en fijngesneden peterselie. Een minuutje op laag vuur laten staan zonder te koken. Daarna verdelen over 2 voorverwarmde borden en de parmezaanse kaas erover verdelen.
Receptnummer: 13940 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: barbara
Opmerking:
Simpel receptje voor als je weinig tijd hebt maar het resultaat is boven verwachting. Als je dat lekkerder vindt kun je natuurlijk ook pasta met vleesvulling nemen maar de kaasvulling past er goed bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept