Nieuws   Zoeken 

Mieke's kabeljauw schotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak diepvriekabeljauw
2 kleine paprika's (rood en groen)
grote ui
bakje champignons
blikje mais
bekertje zure room
4 el ketchup
4 el sherry
zakje geraspte kaas
zout en peper
Bereiding:
Paprika, ui en champignons bakken.
In blokjes gesneden vis erbij en even meebakken. Zout en peper erbij
In ovenschaal doen, uitgelekte mais erover.
Sausje maken van de zure room, ketchup, sherry, peper en iets zout. Over het mengsel gieten.
Geraspte kaas erover strooien en in de oven zetten tot het een mooi korstje heeft gekregen. Dit is dus afhankelijk van je oven ,hoe heet en hoe lang het moet. Bij de mijne ong. 25 min, bij 200 graden
Eet smakelijk!!
Receptnummer: 1405 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Mieke Schuitemaker
Opmerking:
Een streling voor het oog en het is heerlijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept