sambal goreng met boontjes en gehakt van Els |
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. gehakt, rul gebakken
1 ui
tomatenpuree groot blik
sambal
ketjap manis
400 gr. boontjes (diepvries)
2-3 teentjes knoflook
| Bereiding:
ui snipperen en fruiten knoflook snipperen en meefruiten. Het vooraf rul gebakken gehakt toevoegen, goed mengen. sambal naar smaak mee laten fruiten tomatenpuree en ketjap erdoor mengen. diepvries boontjes erbij en laten pruttelen tot die gaar zijn. Als het te droog wordt, wat water of bouillon erbij doen. Serveren met rijst, komkommer, pinda's en kroepoek |
Receptnummer: 1415 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Els Buijk |
Opmerking: Ook lekker is er nog een half blik ananasstukjes door te mengen In plaats van boontjes kun je ook courgette erdoor doen, dan niet te lang laten pruttelen, courgette is snel gaar. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |