Sjeeny's biefstuk met oesterzwammen
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui, gesnipperd
150 gr. oesterzwammen, in plakjes
30 gr. boter of margarine
2 biefstukjes à ± 150 gr.
zout,
(versgemalen) zwarte peper
½ el milde mosterd
1 el cognac
3 el slagroom
1 takje peterselie
Bereiding:
In een koekepan de boter smelten en de biefstukjes in 4 à 5 minuten rosé bakken, halverwege keren. Het vlees uit de pan nemen, bestrooien met peper en zout en warmhouden in aluminiumfolie. In het bakvet de ui en de oesterzwammen ± 3 minuten bakken, af en toe omscheppen. De mosterd, cognac en slagroom erdoor roeren, aan de kook brengen en de saus op smaak brengen met zout en peper. De peterselie erboven fijnknippen en erdoor scheppen. Het vlees op de borden leggen en de saus erop scheppen
Receptnummer: 1418 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sjeeny
Opmerking:
Lekker met krielaardappeltjes met knoflook uit de oven. En een frisse salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept