Nieuws   Zoeken 

Josien's Huttekase pannekoeken
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak pannenkoekmix
1 kuipje huttekase (cottagecheese)
2 eierdooiers
2 el fijne tafelsuiker
1/2 tl kaneel
1 zakje vanillesuiker
slagroom
boter om te bakken
Bereiding:
Bak de pannekoeken volgens de gebruiksaanwijzing op het pak en leg ze naast elkaar om af te koelen.
Meng de huttekase met de eidooiers, de suiker, vanillesuiker en kaneel met een houten lepel tot je een gladde pasta hebt. Besmeer 3 pannenkoeken met dit mengsel, laat aan alle kanten ruim 1 cm vrij van de rand. Vouw de pannekoek in vieren zodat je platte pakketjes krijgt. Bak de pakketjes in boter, 5 min aan iedere kant en strooi er poedersuiker overheen, schep daarover de geklopte slagroom.
Receptnummer: 1428 | Categorie: Nagerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 3 min. | Meer recepten van: josien
Opmerking:
Nu heb je natuurlijk nog pannenkoeken over, besmeer die met jam, doe er een flinke streep slagroom tussen, rol op en verpak ze per stuk. leg in de vriezer voor een makkelijk toetje op een drukke dag. Laat ontdooien en bestrooi ze rijkelijk met poedersuiker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept