Yvonne's fazantenfilet met witlof en ham
Ingredienten: (2 pers.):
4 fazantenfilets
8 stronkjes witlof
8 sneetjes Gandaham
boter
8 el water
peper en zout
wat kervel
Bereiding:
Kruid de fazantenfilets en rol ze op in de Gandaham.
- Bak ze een 20-tal minuten in wat boter in een wijde pan op een zacht vuurtje.
- Ontdoe het witlof van zijn blaadjes en voeg deze bij het vlees.
- Laat alles verder bakken op een zacht vuurtje en blus op het einde met het water.
- Snijd de filets in sneetjes en dien op met het witlof, de jus en wat kervel.
Receptnummer: 1432 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Yvonne K
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept