Nieuws   Zoeken 

pilav van els
Ingredienten: (4 pers.):
kipfilet (ong.400gr)
ui/knoflook
blik perziken (groot)
blikje tomatenpuree(groot)
ketjab asin (=zout)
Bereiding:
snij de kipfilet in kleine blokjes en kruid deze naar eigen smaak. snipper een uitje. snij de perziken in blokjes. verhit wat olie in de pan en fruit hier de ui en wat knoflook in. kipfilet toevoegen en op hoog vuurtje lekker bruin bakken. voeg de blokjes perziken MET sap toe, voeg het blikje tomatenpuree toe en verwarm het geheel al roerend. tenslotte een scheut ketjab en klaar is els.
Receptnummer: 1457 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: els
Opmerking:
zoute ketjab kan overheersen. liever wat minder in de pan zodat er op het bord wat bijgedaan kan worden dan dat de zoute smaak in het gerecht overheerst. ook appel en rozijnen zijn lekker om er doorheen te doen. serveren met rijst en ijsbergsla of een komkommersalade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept