currysoep van Martine
Ingredienten: (4 pers.):
2 gesnipperde ajuinen
100 gr. boter
1 koffielepel curry
2 liter bouillon
1 liter melk
2 el. gehakte peterselie
100 gr. bloem
Bereiding:
2 gesnipperde ajuinen fruiten in 100 gram boter,samen met 1 koffielepel curry,tot de ajuin mals is.100 gram bloem toevoegen en langzaam 2 liter bouillon bijvoegen.Flink laten doorkoken. Nog 1 liter melk bij de soep mengen, peper en zout en curry naar smaak en 2 eetlepels gehakte peterselie.
Receptnummer: 1486 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Martine
Opmerking:
Zeer gemakkelijk te bereiden en ongelofelijk lekker. Kokend opdienen met geboterde toastjes.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept