Nieuws   Zoeken 

Spaanse rijstschotel van Jenny
Ingredienten: (3 pers.):
2 el olijfolie
2 uien
2 tenen knoflook
1 prei
1 paprika
1 doosje champignons
2 ons hele bladspinazie
1 ons chorizo
1 ons (achter)ham
1 ons witte rijst
Bereiding:
Kook de rijst. Snij in de tussentijd de uien, knoflook, prei, paprika en champignons fijn. Snij de chorizo en ham in kleine reepjes. Verhit de olijfolie, en roerbak op een niet al te hoog vuur de uien, knoflook en prei. Voeg wanneer de uien glazig worden, de paprika en champignons toe, ca. 3 minuten roerbakken. Voeg daarna de gewassen spinazie toe.Voeg na een minuut of drie de reepjes chorizo en ham toe en roerbak deze even mee. Voeg de gare(afgegoten) rijst toe. Vijf minuten met deksel op een laag vuur laten staan.
Receptnummer: 1533 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Jenny Koot
Opmerking:
Ook diepvries spinazie kan gebruikt worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept