Nieuws   Zoeken 

Rinske's kipfilet in bladerdeeg
Ingredienten: (4 pers.):
kipfilet
uien
paprika
champignons
knoflook
of wat je ook maar lekker vindt
8 plakken bladerdeeg
1 ei
peper, zout
Bereiding:
Kip fijnsnijden. Bladerdeeg ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 graden.
Kipfilet bakken met uien, knoflook en alle andere ingredienten die je lekker vindt. Kruiden naar smaak.
4 Plakken bladerdeeg neerleggen en op elk een flink bergje van het kipfiletmengsel leggen. Overal een plak bladerdeeg op leggen. Met een vork alle randen goed aandrukken. Alle pakketjes besmeren met losgeklopt ei. Dan ongeveer 25 min. in een oven van 200 graden Celsius.
Lekker met sla en gebakken aardappelen.
Receptnummer: 1570 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Rinske
Opmerking:
Je kunt dit ook maken met bijvoorbeeld rundergehakt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept