Helene's bleekselderij-kaas salade
Ingredienten: (4 pers.):
1 Komkommer
2 stengels bleekselderij
1 zakje rozijntjes
200 gram zeer jonge kaas (voor blokjes)
Slasaus op yoghurtbasis
1 teentje knoflook
Zout en peper
Bereiding:
Komkommer en bleekselderij heel fijn raspen (dunne sliertjes) in een schaal doen. Naar smaak rozijntjes toevoegen. Jonge kaas in kleine blokjes (5 mm) snijden. Slasaus toevoegen totdat het een samenhangende substantie wordt (niet te veel). Knoflook erboven uitpersen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Goed husselen, in de koelkast zetten en fris opdienen.
Receptnummer: 158 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Helene van Putten
Opmerking:
Het leven kan een stuk makkelijker gemaakt worden met een zgn. v-slicer of keuken machine.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept