Jan's tagliatelle (of een andere pasta) met gerookte zalm
Ingredienten: (4 pers.):
100-200 gr gerookte zalm (aldi/basis/lidl)
35 gr zongedroogde tomaten (xenos)
1 el olijfolie
1 teen knoflook
2.5 dl slagroom (pakje lidl)
15 gr bieslook
2 tl mosterd
scheutje citroensap
400 gr pasta
geraspte kaas
Bereiding:
Pasta koken
Zalm en tomaten fijnsnijden
1 knoflook rustig bakken, ca 1 minuut
slagroom, zout peper mosterd beetje bieslook erbij doen
en laten koken en een beetje inkoken.
Zalm en citroensap door het mengsel en weer laten koken en als het kookt direct door de (uitgelekte) pasta roeren.
Heerlijk en erg snel klaar. Kosten voor 4 personen; ca. f 10,--
is een variant op origineel uit "de complete pastakeuken"
Receptnummer: 161 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jan Gottschal
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept