Ingredienten: (4 pers.):
1 gesnipperde ui
2 teentjes gesnipperde knoflook
1 kilo vleestomaten in stukken gesneden
1 komkommer
1 rode en 1 groene paprika
4 sneetjes oud witbrood
1 dl Campina Room Culinair
tabasco
peper, zout
| Bereiding:
Schil de komkommer, schraap de zaadjes er met een lepel uit en snijd de helft in piepkleine blokjes en de rest in stukken, Maak de paprika’s schoon. snijd van elke kleur de helft in kleine blokjes en de rest in stukken. Pluk het brood in stukken. Verkruimel het brood in een keukenmachine. Voeg de ui, de knoflook, de tomaat, de grove stukken komkommer en paprika toe en pureer tot een egaal mengsel.
Breng de soep met de Campina Room Culinair aan de kook en pittig op smaak met wat tabasco, peper en zout. Serveer de soep met de komkommer- en paprikablokjes.
|