Rauwe champignonsalade
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. champignons
2 el citroensap
1 bakje tuinkers
2 dl Campina Room Fris
2 tl grove mosterd
zout, peper
ca. 10 radijsjes in plakjes
Bereiding:
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes (was ze liever niet, maar veeg ze schoon met een stukje keukenpapier). Doe ze in een kom en besprenkel ze met 1 el citroensap. De champignons mengen met de plakjes radijs. Knip de tuinkers van het bedje en schep dit door de champignons. Roer de Campina Room Fris, 1 el citroensap, mosterd, zout en peper naar smaak door elkaar, Meng vlak voor het serveren het roomsausje door de champignons en verdeel de salade over de borden. Geef er geroosterd brood met boter bij.
Receptnummer: 164 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept