Irene's andijvie met een indisch tintje
Ingredienten: (4 pers.):
1 stronk andijvie
1 grote ui
gerookte spekblokjes
knoflook
sambal
1 tomaat
Bereiding:
Snij de andijvie in stukjes en laat goed uitlekken. Bak in een el olie de spekblokjes knapperig. Voeg er de in stukjes gesneden ui aan toe en bak deze even mee.
Doe er dan de uitgeperste knoflook en sambal naar smaak bij. Doe vervolgens de andijvie in de pan en roerbak deze even. De andijvie mag niet te slap worden.
Haal de pan van het vuur en roer er de in stukjes gesneden tomaat door. Dien meteen op!
Receptnummer: 1650 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 12 min. | Meer recepten van: irene
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept