Nieuws   Zoeken 

Chef`s Bruine bonen met Rijst
Ingredienten: (4 pers.):
300 gr snelkokende rijst
300 gr rundergehakt
scheutje olijfolie
1 ui
1 paprika
1 bl bruine bonen
1 blikje tomatenpuree
peper/zout/paprikapoeder
Beetje bladselderij. (Liefst vers)
Bereiding:
Water op zetten om de rijst te koken met wat zout.
In een stoofpan in de olie het gehakt rul bakken met de kruiden. De ui en paprika in kleine blokjes toevoegen en even mee fruiten. Blikje tomatenpuree toevoegen.
Blik bruine bonen afgieten en de bonen bij het gehaktmengsel doen.
Water toevoegen totdat er een dikke saus ontstaat.
Op smaak brengen met zout/peper en eventueel wat chilipoeder.
Op het laatst de fijgesneden bladselderij er door.
Receptnummer: 1660 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Henk Dekker
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept