Tanja's pasta met garnalen, zalm en courgette in roomsaus
Ingredienten: (2 pers.):
250 gram (liefst verse) pasta, bijvoorbeeld tagliatelle
olijfolie
1 kleine courgette
100 gr. garnalen
100 gr. zalmblokjes
2 tenen knoflook
1 blikje tomatenpuree
250 ml slagroom
50 gr. geraspte oude kaas
Bereiding:
De pasta koken vlgs aanwijzingen op de verpakking.
Courgette in kleine stukjes snijden. Knoflook fijnhakken. Olijfolie verhitten in sauspan. Courgette en knoflook hierin 5 minuten bakken. Tomatenpuree even meebakken. Slagroom toevoegen en verwarmen. Als de saus te dun is kun je hem binden met wat allesbinder of een beetje maizena of bloem opgelost in melk.
Garnalen en zalm toevoegen en de saus goed doorverwarmen, niet laten doorkoken.
Geraspte kaas apart erbij geven.
Receptnummer: 1697 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Tanja R.
Opmerking:
Variatie: vis vervangen door 100 gr ham en 100 gr uitgebakken spekjes .
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept