Ingredienten: (4 pers.):
1 gesnipperde ui
1 teentje gesnipperde knoflook
1 courgette a 200 gr.
1,5 dl Campina Room Culinair
5 el olijfolie
1,5 tl rozemarijn
1 blik gepelde tomaten (400 gr.)
peper, zout
2 zakjes tortellini met vlees
60 gr. geraspte Parmezaanse kaas
| Bereiding:
Maak de courgette schoon en schaaf hem in heel dunne plakjes. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook goudgeel. Voeg de rozemarijn, de in stukjes gesneden tomaten, het vocht van de tomaten en wat peper en zout toe en laat de saus 20 min. zachtjes koken. Voeg de Campina Room Culinair toe en breng aan de kook. Kook intussen de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet ze af. Schep de courgette door de tomatensaus en warm de saus nog 2 min. goed door. Schenk de saus over de tortellini. Bestrooi ruim met kaas en nog wat peper. |