Nieuws   Zoeken 

Spaghetti carbonara op Mary's wijze
Ingredienten: (4 pers.):
spaghetti voor 4 personen
100 gr. geraspte jong belegen kaas
gerookte spekblokjes ongeveer 400 gr.
200 ml. crème fraiche
1/4 liter witte wijn
knoflookpoeder
peper
Bereiding:
kook de spaghetti beetgaar
onderwijl de spek aanbakken. wijn toevoegen en even door laten koken tot de alcohol verdampt is.
Crème fraiche toevoegen en goed doorroeren.
knoflookpoeder en peper naar smaak toevoegen
Als laatste de kaas in de saus laten smelten.
Serveren met salade o.i.d.
Receptnummer: 1794 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Mary van der Heijden
Opmerking:
Het is een tamelijk zwaar gerecht. Goed als je een avondje wilt gaan stappen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept