Koolsla
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr. spits- of witte kooi
1 rode paprika
250 gr. winterwortel
1 rode ui
200 gr. chorizo in dikke plakken
1 dl Campina Room Fris
1 el honing
1 el Chilisaus
peper. zout
2 el fijngeknipte bieslook
Bereiding:
Schaaf de kool heel fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Schrap de wortel en rasp hem fijn, Pel de ui en snijd hem in ringen. Snijd de chorizo in reepjes. Klop een dressing van de Campina Room Fris, de honing, de chilisaus en wat peper en zout, Schep alle ingrediŽnten door elkaar en garneer met de bieslook. Serveer de salade met bruin stokbrood.
Receptnummer: 182 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept.
Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept