Pindasaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 kleine ui,
25 g boter of margarine,
3 el pindakaas,
2 dl Campina Room Culinair,
1 el sojasaus
Bereiding:
Pel en snipper de ui. Fruit de ui goudgeel en glazig in de hete boter. Voeg de pindakaas en de Campina Room Culinair toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met wat sojasaus.
Receptnummer: 187 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekker bij nasi, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept