Monique's zeven laagjes salade |
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 krop ijsbergsla
twee paprika's
half zakje diepvries sperciebonen
1.5 ons geraspte kaas
1 à 2 (rode) uien
2 pakken spekjes
mayonaise | Bereiding:
Boontjes beetgaar koken. IJsbergsla in reepjes snijden. Uien in ringen snijden en paprika in grove stukken. Spekjes zacht uitbakken. Daarna gaan stapelen:. Eerste (onderste) laag: ijsbergsla. Tweede laag: paprika. Derde laag: uien. Vierde laag: boontjes. Vijfde laag: spekjes. Zesde laag: mayonaise (over de gehele oppervlakte een flinke laag). Zevende laag: geraspte kaas. Bij voorkeur een nacht in de koelkast laten staan. Eet smakelijk! |
Receptnummer: 1877 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Monique |
Opmerking: Echt een succes-recept in onze familie! ! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |