Gemarineerde haring in roomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
5 zure haringen
2 dl Campina Room Fris
1 el mayonaise
1 el grove mosterd
2 kleine augurken
zilveruitjes
1 el fijngehakte dille
Bereiding:
Laat de haringen goed uitlekken en snijd ze in stukjes van ca. 2 cm breed. Leg de haringstukjes op een platte schaal. Roer de Campina Room Fris met de mayonaise en de mosterd door elkaar en schep dit rond de haring-stukjes, Snipper de augurken en zilveruitjes fijn en strooi ze samen met de bieslook of dille over de haring. Lekker op (stok)brood of crackers.
Receptnummer: 191 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekkere snack, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept