Champignonsaus
Ingredienten: (4 pers.):
75 gr. champignons,
25 gr. boter of margarine,
1 el bouillonpoeder,
2 dl Campina Room Culinair
Bereiding:
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Fruit de champignons in de hete boter ca. 5 min. goudbruin. Voeg de bouillonpoeder en de Campina Room Culinair toe en breng al roerend aan de kook.
Receptnummer: 194 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekker bij een geponeerd karbonaadje, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept