Sinaasappeldip
Ingredienten: (4 pers.):
1 dl Campina Room Fris
2 el mayonaise
2 el fijngehakte gember
3 tl sinaasappelrasp
3 el sinaasappelsap
witte peper
Bereiding:
Klop de Campina Room Fris stijf. Roer de mayonaise, de gember, de sinaas-appelrasp en het sinaasappelsap erdoor. Breng op smaak met wat peper. Lekker als dipsaus voor ijsbergsla, worteltjes of bananenchips.
Receptnummer: 195 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept