Ei-bieslooksaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 ei,
2 dl Campina Room Culinair,
1 el fijngeknipte bieslook,
peper, zout
Bereiding:
Kook het ei in 10 min. hard, pel het en hak het heel fijn. Breng de Campina Room Culinair al roerend aan de kook. Roer er de ei en de bieslook door en breng de saus op smaak met wat peper en zout.
Receptnummer: 201 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekker over gekookte krielaardappeltjes, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Culinair recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept