Pittige abrikozensaus
Ingredienten: (4 pers.):
1 blikje halve abrikozen op lichte siroop (420 gr.),
2 tl pittige kerriepoeder,
25 gr. boter of margarine,
1 kruidenbouillontabiet,
1 dl Campina Room Fris
Bereiding:
Laat de abrikozen uitlekken maar vang 1 dl van de siroop op. Snijd de vruchten in stukjes en fruit ze met het kerriepoeder 5 min. in de hete boter. Voeg de opgevangen siroop, het bouillontablet en de Campina Room Fris toe en breng al roerend aan de kook. Pureer de saus met een staafmixer of wrijf hem door een zeef.
Receptnummer: 203 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Lekker bij een kipfilet, Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept