Gebakken krieltjes in roomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
750 gr. geschrapte en gekookte krielaardappeltjes
3 el olie
1 dl melk
1,5 dl Campina Room Fris
zout
1 el azijn
versgemalen witte peper
2 el fijngehakte peterselie
Bereiding:
Halveer de krieltjes. Verhit de olie in een grote pan en bak de krieltjes in ca. 5 minuten rondom bruin. Schep ze regelmatig om. Saus maken van melk, Campina Room Fris, zout, peper, azijn en peterselie. Op het laatst toevoegen.
Receptnummer: 205 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Matthijs Kortlevers
Opmerking:
Met dank aan Campina Melkunie voor de toestemming voor het plaatsen van dit Campina Room Fris recept. Kijk ook even op de Campina Melkunie site: http://www.campina.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept