Nieuws   Zoeken 

Claudia's rundergoulash
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr. soepvlees (rund)
1 Grote Ui
1 Paprika (rode of Groene)
1 klein blikje doperwtjes (bonduelle)
Cayennepeper
Peper
Zout
1 pakje mix voor Goulash van Honig
Bereiding:
Snijd het soepvlees, runderlapjes mag ook, in stukjes.
Bestrooi het vlees met Cayennepeper, peper en zout
Laat in een braadpan de boter bruin worden en bak het vlees mooi bruin aan
Als dit gebeurd is, voeg je wat water toe (niet te veel) en zet het vuur klein en laat het vlees gaar worden. Zelf laat ik het zo'n ongeveer 2 uur sudderen.
Snijd de paprika in blokjes, en snipper de ui
Voeg dit toe nadat het vlees ongeveer 1½ tot 2 uur heeft opgestaan
Kwartiertje later voeg je de mix uit het pakje toe volgens gebruiksaanwijzing.
Let wel op dat het geheel niet te dun is, daar vaak op de verpakking naar mijn persoonlijke smaak teveel water word aanbevolen. Dus toevoegen naar smaak eigenlijk.
Goed blijven doorroeren nadat u de mix heeft toegevoegd.
Als laatste de doperwtjes afgieten en in de pan erbij
Na 5 minuten is dit heerlijke gerecht klaar!
Receptnummer: 2077 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 130 min. | Meer recepten van: Claudia
Opmerking:
Dit gerecht is het lekkerste bij witte rijst, maar is ook uitermate geschikt bij Frites
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept