Nieuws   Zoeken 

Greetjes roosjes-bloemkool met saucijzenragout
Ingredienten: (4 pers.):
1 bloemkool
1 bakje champignons
6 saucijzen
1 zakje champignonsaus
ca. 30 gr. boter
peper/zout/kerrie/peterselie
Bereiding:
Bloemkool wassen en in roosjes verdelen
Champignons wassen en in plakjes snijden
In braadpan de saucijzen rondom lichtbruin bakken
Bloemkool en champignons toevoegen en even meebakken
Geheel ca. 10 min. laten stoven.
Champignonsaus volgens gebruiksaanwijzing maken
door groentemengsel roeren
Op smaak brengen met zout/peper/kerriepoeder.
Hierna bestrooien met peterselie
Receptnummer: 2150 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik
Opmerking:
Saucijzen kun je natuurlijk ook in plakjes erdoorheen doen
lekker met aardappelpuree
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept