Greetjes roosjes-bloemkool met saucijzenragout |
Ingredienten: (4 pers.):
1 bloemkool
1 bakje champignons
6 saucijzen
1 zakje champignonsaus
ca. 30 gr. boter
peper/zout/kerrie/peterselie
| Bereiding:
Bloemkool wassen en in roosjes verdelen
Champignons wassen en in plakjes snijden
In braadpan de saucijzen rondom lichtbruin bakken
Bloemkool en champignons toevoegen en even meebakken
Geheel ca. 10 min. laten stoven.
Champignonsaus volgens gebruiksaanwijzing maken
door groentemengsel roeren
Op smaak brengen met zout/peper/kerriepoeder.
Hierna bestrooien met peterselie
|
Receptnummer: 2150 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik |
Opmerking: Saucijzen kun je natuurlijk ook in plakjes erdoorheen doen lekker met aardappelpuree |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |