Nieuws   Zoeken 

Nel's kipfilet met perzik
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. kipfilet
1 el tandoorikruiden
50 gr. boter
250 gr. champions
1 teen knoflook
50 gr. gefruite uitjes (gedroogde uit zakje)
1 blikje tomatenpuree (kleintje)
2 tl sambal brandal
1 blik perziken (425 gr)
Bereiding:
Kipfilet in blokjes snijden. Kruiden met de tandoorikruiden. Boter verhitten kip omscheppend bruin bakken. Champions in plakjes snijden en toevoegen. Knoflook erboven uitpersen. Uitjes erdoor scheppen. tomatenpuree en sambal toevoegen. Sap van de perziken afgieten boven de kip. Perziken in stukjes snijden en toevoegen. 5 minuten verwarmen.
Receptnummer: 2166 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Nel Kant
Opmerking:
Lekker met rijst en kroepoek
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept