Jan Jongen's Indische boerenkoolschotel
Ingredienten: (4 pers.):
2 kg boerenkool gesneden
1 kg aardappels geschild
1 ui gesnipperd
600 gr.rundergehakt
1 dl melk
4 el boemboe nasi kruiden
1 el sambal
2 el ketjap
2 el azijn
50 gr boter
peper en zout
Bereiding:
boerenkool wassen en met water,azijn,peper en zout in 30 minuten gaar stoven.aardappels met wat zout gaar koken ,afgieten,even droogstomen en met de boter en melk tot romige puree stampen.gehakt rullen met de uitjes,nasi kruiden,sambal en ketjap.in een ovenschaal laag puree,laag boerenkool,en laag gehakt doen.eindig met een laagje puree in een oven 20 minuten op 200 graden verwarmen serveer direct
Receptnummer: 2208 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 50 min. | Meer recepten van: jan jongen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept