Nieuws   Zoeken 

Mystica's romige preischotel
Ingredienten: (4 pers.):
2 dikke preien
geraspte jonge kaas
La vanche quirit 4 stukjes
125 ml creme fraiche
bakje hamblokjes
pakje aardappelpuree
olie
1 dikke ui
boter
paneermeel
ovenschaal
wok of grote pan
Bereiding:
De prei in hele dunne ringen snijden en uitdrukken zodat je mooie dunne ringetjes krijgt. Oven voorverwarmen 220 graden
Ui pellen en in dunne ringetjes snijden. Aardappelpuree volgen de aanwijzing op de verpakking bereiden.
De wok heet laten worden en er wat olie in verhitten. De hamblokjes even in de olie aanbakken. Ui er bij doen en even mee fruiten. De preiringen toevoegen en even roerbakken
Ovenschaal invetten. De stukjes La vanche quirit er bij doen en alles goed blijven roeren tot de kaas is gesmolten. Creme fraiche erbij doen en alles heel goed door verwarmen. Dan alles in de ovenschaal doen en gelijk verdelen. Hier de geraspte kaas overheen strooien. De aardappelpuree eroverheen. Paneermeel er over heen strooien. Klontjes boter er op doen, het geheel nog een 15 minuten in de oven plaatsen.
Receptnummer: 2295 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: J de Ruiter
Opmerking:
Wat je overhoud aan kaas kan gebruikt worden in Mystica's 3 soorten kaas oven witlofschotel
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept