Nieuws   Zoeken 

Greetje's Kersthaasje met bacon in bladerdeeg
Ingredienten: (2 pers.):
2 varkenshaasjes ca. 175 gr. per stuk
1 ons dungesneden bacon
franse mosterd
4 plakjes bladerdeeg
Bereiding:
De varkenshaasjes rondom aanbraden, Vooral niet zouten want de bacon maakt het pittig genoeg. De varkenshaasjes laten afkoelen. Insmeren met franse mosterd en bekleden met de plakjes bacon. Vervolgens inwikkelen in de uitgerolde plakken bladerdeeg (2 st.). Uiteinden bladerdeeg met water natmaken en goed aandrukken. Eventueel overtollig bladerdeeg afsnijden. Bakplaat invetten, bladerdeegpakjes bestrijken met koffieroom. In voorverwarmde oven (200 gr.) varkenshaasjes met sluitrand naar beneden in ca. 25 min. goudbruin bakken.
Receptnummer: 2327 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik
Opmerking:
Serveren met perziken of andere vruchten, een frisse salade en gebakken aardappeltjes
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept