Linda's spinazietaart
Ingredienten: (4 pers.):
4 eieren
bladerdeeg
450 gr spinazie a la creme
panneermeel
bloem
Bereiding:
Bladerdeeg en spinazie ontdooien. De eieren hard koken, daarna pellen. Twee eieren versnipperen en door de spinazie scheppen. Bestrooi de ovenschaal met een laagje bloem. Bekleed een ovenschaal met bladerdeeg. Strooi een laagje panneermeel op de bodem. Vervolgens de spinazie in de schaal doen. De laatste twee eieren in tweeen snijden en deze verdeeld op de spinazie leggen. Het geheel afdekken met een laag bladerdeeg. In de oven bakken volgens de gebruiksaanwijzingen van de bladerdeeg.
Receptnummer: 2330 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Linda
Opmerking:
Bij gewone spinazie een pakje monchou door de spinazie doen.
Ook geschikt als bijgerecht dan de hoeveelheden halveren.(Leuk serveren in kleine schaaltjes met kwarteleitjes i.p.v. kippe eieren)
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept