Karen's spaghetti siracusani
Ingredienten: (4 pers.):
1 grote groene paprika
2 el olijfolie
2 teentjes knoflook, uit de pers
2 blikjes tomaten 425 gr
2 courgettes, gehakt
1 el kappertjes, gehakt
3 el zwarte olijfen, ontpit en gehalveerd
2 el gehakte verse basilicumblaadjes
zout
peper
500 gr spaghetti
50 gr geraspte kaas, om te serveren
Bereiding:
Verwijder zaad en zaadlijsten uit de paprika en snijd hem in reepjes. Verhit de olie in een grote, diepe pan. Bak de knoflook hierin 30 seconden. Voeg de paprika toe, de fijngehakte tomaten + het sap, courgette, kappertjes en olijven. Laat de saus 20 minuten zacht koken: af en toe roeren. Roer de basilicum, zout en peper door. Kook intussen de spaghetti in ruim kokend water beetgaar. Giet hem af. Serveer op warme borden met wat geraspte kaas
Receptnummer: 2428 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Karen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept